Vergelijk 6 hoveniers in uw regio

Vergelijk & Bespaar nú

Uw postcode
HW Tuinen

HW Tuinen

Zeemanstraat 33
2912BK Nieuwerkerk Ad Ijssel
Nederland

Telefoon: (+31) 0653434578
Website:
E-mail adres: info@hw-tuinen.nl
51.9651214.603052
110 4.3612334801762 13 8.7
Gemiddelde waardering uit 110 stemmen

Bedrijfsomschrijving

Hoe ziet u uw tuin? Is het een extra kamer bij uw huis, een plek om te ontspannen of juist een speelplek voor de kinderen? Iedereen heeft zo z’n eigen ideeën, wensen en dromen.

HW-Tuinen legt zich erop toe uw wensen te realiseren en dromen waar te maken. HW-Tuinen is een klein, professioneel en flexibel bedrijf. Tegen een scherpe prijs leggen we tuinen aan voor particulieren en bedrijven. Kwaliteit en creativiteit zijn voor ons net zo belangrijk als voor u.

Op deze site vindt u foto’s van gerealiseerde projecten en informatie over de aanleg, het onderhoud en het ontwerp van uw tuin.

Neem gerust contact met ons op als u geïnteresseerd bent in onze diensten en producten. Het verplicht u tot niets.

www.hw-tuinen.nl

Kenmerken

Kenmerken:
Aanleg terras
Bedrijfstuinen
Beplantingsadvies
Beukenhaag
Bloembakken
Bloembakken
Bodemverbetering
Boomverzorging
Buitenbeplanting
Buitenkeukens
Buitenmeubels
Contractbasis
Daktuinen en vegetatie
Damwanden
Drainage
Garantie
Grasmaaien
Grondwerk
Jacuzzi's
Meststof
Onderhoud en Beheer
Onderhoud tuinen
Plantenbakken
Schuttingen
Sierbestrating
Terreininrichtingen
Tuin onderhoud
Tuinaanleg
Tuindecoraties
Tuinmeubels en -verlichting
Tuinontwerp
Vijveraanleg
Waterpartijen

Reviews

Plaats een review
|
tuinrenovatie
HW Tuinen heeft eerst de tuin leeggehaald en vervolgens opnieuw betegeld, plantenbakken gemaakt, en is een tuinafscheiding dmv boompjes en schuttingen geplaatst. Als laatste zijn er planten in de bakken gezet.
Bastiaan en Ricardo hebben keurig werk afgeleverd. We zijn op weg geholpen met de indeling en de inrichting. Geheel naar onze wensen is een unieke tuin ontworpen. De mannen werkten nauwkeurig en volgens de afspraken. Nu afwachten hoe alles tot bloei gaat komen, maar het is veelbelovend.
geen
Waardering:
5.0 10.0
|
Schutting
Met de Storm in november 2013 vlak voor onze vakantie was onze schutting omgewaaid. Met Bastiaan van HW-Tuinen gemaild en afspraak voor offerte gemaakt. Door de enorme drukte kon hij op dat moment niet beloven dat de schutting voor onze vakantie klaar zou zijn. Hij zou (als het niet lukte) een noodvoorziening voor ons plaatsen. Dat was al super dat hij met ons mee dacht voor een oplossing. De volgende dag kwam de offerte, en de belofte dat de schutting weer zou staan voor onze vakantie. Keurig op tijd en super tevreden over het geleverde werk.
Houd zich aan de afspraken. Levert goed werk.
geen
Waardering:
5.0 10.0
|
Super!
Een bedrijf in Ridderkerk heeft mij in contact gebracht met Bastiaan, omdat ze hem konden aanbevelen. Bastiaan nam snel contact met mij op, kwam langs, fijn gesprek gehad waarbij mijn wensen aan de orde kwamen, en hij heeft mij een nette offerte doen toekomen. Hij was erg vriendelijk, punctueel, geduldig en professioneel. Dat ik gaandeweg nog wat aanpassingen wilde, was geen enkel probleem en hij heeft alles super netjes afgewerkt. Ze hebben dan ook uitgebreid de tijd genomen (geen haastklus) en gaan voor de 10! Ook de buren waren erg enthousiast over dit duo en het super strakke eindresultaat!
professioneel, klantvriendelijk, vakkundig, goede prijs-kwaliteit verhouding
Waardering:
5.0 10.0
|
Tuin renovatie
Bastiaan heeft me tijdens het eerste gesprek heel goed op weg geholpen met tips en leuke, creatieve oplossingen. De uitvoering van het werk verliep zeer soepel. De heren werken netjes en contact was erg gemoedelijk. Ik ben meer dan blij met het einresultaat, het is een paradijsje geworden!
Positieve inbreng, leuke tips, net en schoon werk, behulpzaam, punctueel,prettig emailcontact.
Geen
Waardering:
5.0 10.0
|
HW Tuinen is top!
HW Tuinen heeft bij ons zowel de voor- als achtertuin (nieuwbouw) naar volle tevredenheid aangelegd. Bastiaan is werkelijk een enthousiaste vakman die zijn afspraken nakomt, flexibiliteit toont als dat nodig is en kwaliteit levert voor een faire prijs. Wij kunnen iedereen aanraden om met dit jonge bedrijf in zee te gaan.
Vakkundig, betrouwbaar, flexibel en goede prijs/kwaliteit verhouding.
Geen.
Waardering:
5.0 10.0
|
2 terrassen en zwembad geplaatst, snoeiwerk, aanpassingen(trapjes)
We hebben een dijkhuis met aflopende tuin wat erg lastig is, want niets is waterpas soms hoogte verschillen van 30 cm bij een van de terrassen, de andere werd verhoogt ivm zwembad. alles werd goed aangepast en keurig gelegd,er was geen achteraf tegenvallende rekening alles keurig in orde. Werken netjes en ze zijn op tijd,erg harde werkers. Offertes werden snel gestuurd en waren overzichtelijk.
denken mee ,komen met goede surgesties en oplossingen. Verschillende prijsklasses in te kiezen materialen. de kwaliteit van de materialen worden duidelijk besproken. we maken al 2 jaar gebruik van hun diensten, erg betrouwbaar.
nog niet ontdekt
Waardering:
5.0 10.0
|
Perfekt en Goedkoop
Winterklaar maken van tuin.
Houd zich aan afspraken-perfekt werk geleverd-en niet onbelangrijk heel redelijk in prijs
GEEN
Waardering:
5.0 10.0
|
tuin winterklaar maken
In een dag is de tuin winterklaar gemaakt. Ziet er prima uit. We zijn zeer tevreden.
Hebben zich aan de afspreken gehouden. Snel gewerkt, tuin opgeruimd en schoon achtergelaten. Alle lof!
Waardering:
5.0 10.0
|
Goede kwaliteit, snel klaar
Als verassing hebben wilden we de tuin van mijn schoonvader opknappen voor zijn verjaardag. Hij zou echter alleen maar 1 dag weg zijn. Toch bleek deze ene dag genoeg voor een complete metamorfose met de hulp van HW-tuinen. Ondanks dat er weinig tijd was is alles toch met grote zorg gedaan. De tuin ziet er nu weer prachtig uit, en mijn schoonvader was dolgelukkig.
Keurig werk, ze komen met goede ideeen en suggesties, en goede service. Ze hadden zelfs een cadeau voor mijn schoonvader meegenomen!
Geen.
Waardering:
5.0 10.0
|
aanrader!!!
door hw-tuinen is er een vlonder aangelegd inclusief 2 plantenbakken aan de zijkanten. de offerte vooraf was duidelijk en er zijn geen kosten bijgekomen.de jongens werken netjes wat wij zeer waarderen aangezien alles door het huis moest omdat wij geen achterom hebben.alle spullen werden aan het eind van de dag opgeruimd inclusief het aanvegen van de tuin.
*werken zeer netjes. *afspraken zijn allemaal nagekomen. *profesioneel inzicht door tijdens de klus dingen aan te passen wat het mooist is voor het eindresultaat en dit allemaal in goed overleg.
Waardering:
5.0 10.0
|
Beter dan goed!
Het maakt niet uit wat je vraagt, bomen, struiken, onderhoud, of een nieuw tuinplan, er komt altijd een professioneel antwoord.
Werken in weer en wind, zelfs regen geen probleem. Altijd op afgesproken tijd, dus je weet waar je aan toe bent. Het is een jong bedrijf, en er wordt met heel veel enthousiasme gewerkt. Voor een prijs, die ons aanstaat (er wordt van te voren goed over de prijs gesproken, geen verrassingen achteraf dus) Na vertrek van de tuinman, is de tuin dus ook echt klaar, opgeruimd, geveegd, alle snoei afval weg geen onkruid meer te zien. Dat vind ik tuinieren . Bij waardering zal ik zal ik dus op een 10 uitkomen.
Ik kan er geen bedenken.
Waardering:
5.0 10.0
|
tuinaanleg
een hovenier die je dromen waar kan maken.
Waardering:
5.0 10.0
|
Goed in vlonders
Door hw een houten vlonder laten aanleggen welke heel mooi strak en stevig in aangelegd. Wij zijn nog steeds heel tevreden ermee.
geen
Waardering:
4.0 8.0

Plaats een review

In de buurt gevonden:

Hoveniersbedrijf gebr. Blok0.7km
Nieuwerkerk ad ijssel - Hoofdweg Noord 49
Kenmerken: Buitenverlichting, Gardenlease, Hovenier, Onderhoud, Onderhoudscontract, Tuinaanleg, Tuinontwerp, Tuinontwerper, Vakmanschap, Verzorgen, ...
 
Timtuinen0.9km
Nieuwerkerk ad ijssel - Schildmos 29
Kenmerken: Hardhout, Olijfboom, Onderhoud, Schuttingen, Schuttingen, Sierbestrating, Sproeisysteem, Tegels, Tuinontwerp, Vijvers, ...
 
Schollevaart Hoveniers CV2km
Kenmerken: Grondwerk, Hovenier, Onderhoudscontract, Schuttingen, Sierbestrating, Terrasaanleg, Tuinaanleg, Tuinhuisje, Verzorgen, Vlonders, ...
 
Tom Korbee Hoveniers2.5km
Nieuwerkerk Ad Ijssel - Parallelweg Noord 10
Kenmerken: Bloembakken, Boomverzorging, Buitenmeubels, Damwanden, Klimplanten, Onderhoudscontract, Onderhoudsvriendelijk, Potgrond, Timmerwerk, Verzorgen, ...
 
Margriet Tuinen2.5km
Rotterdam - Sicilieboulevard 92
Kenmerken: Beukenhaag, Bloemen, Contractbasis, Grondwerk, Hovenier, Maaien, Onderhoud, Schetsontwerp, Snoeien, Sproei-installatie, ...
 
Hout & Groen Ideeen3.2km
Rotterdam - Gelebrem 29
Kenmerken: Boomverzorgers, Boomverzorging, Buitenmeubels, Hovenier, Onderhoud tuinen, Onderhoudsabonnement, Onderhoudscontract, Palmbomen, Patiotuin, Schuttingen, ...
 
A. Kasbergen hoveniers3.6km
Capelle Aan Den Ijssel - Merellaan 343
Kenmerken: Daktuinen en vegetatie, Groenprojecten, Kwekerij, Meststof, Palmbomen, Schanskorven, Schuttingen, Speeltuinen, Terrasaanleg, Tuinafscheiding, ...
 
plan B hoveniers3.8km
Capelle Aan Den Ijssel - Sint Laurensbaai 71
Kenmerken: Aanleg terras, Beukenhaag, Tuinaanleg, Vijveraanleg