Vergelijk 6 hoveniers in uw regio

Vergelijk & Bespaar nú

Uw postcode
U bevindt zich hier: Home Hovenier Zuid-Holland Hovenier Capelle Aan Den Ijssel Hoveniersbedrijf Neeleman
Hoveniersbedrijf Neeleman

Hoveniersbedrijf Neeleman

Donizettistraat 3
2901KD Capelle Aan Den Ijssel
Nederland

Telefoon: (+31) 0613597444
Website:
E-mail adres: richardneeleman@live.nl
51.9185884.571649
92 4.3052325581395 28 8.6
Gemiddelde waardering uit 92 stemmen

Bedrijfsomschrijving

U kunt bij ons terecht voor ontwerp, aanleg/renovatie, onderhoud en verkoopstyling van uw tuin. Wij richten ons zowel op particuliere als bedrijfstuinen.
Uitgangspunt van ons bedrijf is het verantwoord omgaan met de natuur. Ook uw tuin kan bijdragen aan een beter milieu.
Elke tuin telt!

Kenmerken

Kenmerken:
Aanleg terras
Bedrijfstuinen
Beplanting
Beplantingsadvies
Beplantingsplan
Beregeningsinstallatie
Buitenverlichting
Gazonaanleg
Gazononderhoud
Grasmaaien
Grindpaden
Groenprojecten
Grondwerk
Hardhout
Hovenier
Leeftuin
Maaien
Mosbestrijding
Onderhoud
Onderhoud tuinen
Onderhoudsabonnement
Onderhoudscontract
Onderhoudsvriendelijk
Onkruidbestrijding
Ontwerp tuinen
Ontwerptekening
Patiotuin
Pergola’s
Schetsontwerp
Schuttingen
Schuttingen
Sierbestrating
Siertuin
Snoeibeurt
Speelplek
Sproei-installatie
Sproeisysteem
Terrasaanleg
Tuin onderhoud
Tuinaanleg
Tuinadvies
Tuinafscheiding
Tuinbeplanting
Tuinhuisje
Tuinontwerp
Tuinschermen
Vaste planten
Vlonders
Voortuinen
verkoopstyling
Winterbeurt

Reviews

Plaats een review
|
Renovatie voor- en achtertuin. Zeer professioneel en oog voor detail.
We zijn zeer tevreden met de renovatie van onze voor- en achtertuin. Richard en zijn mannen hebben hun werk heel netjes en vakkundig uitgevoerd. De tuin is helemaal geworden zoals wij gehoopt hadden. We hadden zelf wat ideetjes, maar met meedenken en veel goede adviezen van Richard is de tuin helemaal naar ons zin geworden. Ook de adviezen over de beplanting zijn helemaal top geweest, want daar waren we zelf echt niet opgekomen. We gaan nu heerlijk van onze nieuwe tuin genieten.
Vakkundig, denkt mee met de klant en komt met eventuele opties en adviezen.
Waardering:
4.0 8.0
|
Goede vakman en prima service
Richard Neeleman is een hovenier die met je meedenkt en op een prima manier communiceert. Als de tuin gereed is, kan je altijd nog aankloppen voor raad en advies.
Waardering:
5.0 10.0
|
Wij zijn erg tevreden over de renovatie van onze tuin, deze is prachtig geworden.
De vakkundige hoveniers van Hoveniersbedrijf Neeleman luisterden goed naar onze wensen en kwamen met goede, originele tips. Er werd op een prettige, vriendelijke manier keihard gewerkt om onze verwilderde tuin weer als nieuw te maken. Aangezien wij de beplanting zelf willen doen is er een mooie basis gelegd voor onze nieuwe vijvertuin.
Bestrating en vijveraanleg zien er strak uit. Vriendelijke en vakkundige aanpak!
Waardering:
5.0 10.0
|
Een prachtige tuin: kwaliteitswerk voor een redelijke prijs!
Onze tuin was aan een omvangrijke opknapbeurt toe: een nieuwe natuurlijke vijver [ vijverfolie met natuurlijke randen: turven ], een nieuwe erfafscheiding [ hardhoutenpalen met betonijzermatten ]. Ook moest de tuin opgehoogd worden waarbij bestaand bestratingsmateriaal zo veel mogelijk gebruikt diende te worden. Voor het hele project hadden we zelf een plan gemaakt, waarbij Neeleman ons nog wat creatieve ideeen gaf. We zijn uitermate tevreden over het resultaat. Neeleman en zijn hoveniers zijn echte vaklui. Ze zijn allrounders. Ze leveren kwaliteitswerk, werken snel en zijn flexibel. Bovendien zijn ze sympathiek. De prijzen zijn redelijk en uit meerwerk wordt geen slaatje geslagen. Neeleman is een aanrader!
Waardering:
5.0 10.0
|
Een prima bedrijf dat het werk snel en vakkundig uitvoert.
Wij zijn zeer tevreden over de renovatie van onze tuin. We wilden een onderhoudsvrije tuin. Richard Neeleman maakte een nette en duidelijke offerte. Van de achtertuin is de heg eruit gehaald en daarna is er een schutting geplaatst. De tuin is opnieuw betegeld met mooie tegels. Het werk is snel en vakkundig uitgevoerd door Richard Neeleman en zijn mannen. Wij zijn heel blij met het resultaat.
Duidelijke offerte en vakkundig werk.
Waardering:
4.0 8.0
|
Creatie nieuwe achtertuin
In korte tijd een klassiek tuintje omgetoverd in moderne strakke ruime tuin! Zeer goede communicatie tussen ons en Richard, Cor en Lex, prachtige materialen en uitmuntende planning zorgden in korte tijd voor een voor alle partijen geweldige nieuwe tuin!
Goede prijsstelling, mooie materialen en meedenkend team.
Onze koffierekening was iets hoger dan gepland.
Waardering:
5.0 10.0
|
tuinonderhoud
I want to thank you and let you know how good the garden and landscaping look. Your team was out there last week and did an amazing amount of work and it simply looks super!!! Thank you so much for the level and quality of service.
Waardering:
5.0 10.0
|
tuinonderhoud
I want to thank you and let you know how good the garden and landscaping look. Your team was out there last week and did an amazing amount of work and it simply looks super!!! Thank you so much for the level and quality of service.
Waardering:
5.0 10.0
|
renovatie achtertuin Capelle aan den IJssel
Na het lezen van de goede referenties, die bij Hoveniersbedrijf Neeleman op de site stonden, wist ik direct dat dit mijn keus zou zijn. Er kwam snel een positieve reactie op mijn vraag naar offerte en advies. Daarna een afspraak en aansluitend een heldere en goede offerte. En er werd creatief meegedacht over indeling, betegeling en over welke planten (rekening houdend met de zonnestand), niets was te veel! Het werk werd snel en goed door vakkundig en vriendelijk personeel uitgevoerd, met nog een kleine wijziging achteraf. Ik ben ontzettend blij met het resultaat, de initiatieven van Richard t.a.v. de beplanting heb ik zeer gewaardeerd.
Waardering:
5.0 10.0
|
Renovatie achtertuin, Capelle aan den IJssel
Ook wij zijn zeer tevreden over de renovatie van onze tuin door Richard Neeleman en zijn team. Het was een ingewikkelde klus want door de schuine lijnen moest er heel veel zaag- en snijwerk van de tegels worden uitgevoerd. Dit is uitermate precies gedaan. Klasse ! De nieuwe tegels zijn er heel strak ingelegd en onze tuin is verrassend mooi geworden dankzij de ideeën van Richard. Hij denkt met je mee en luistert goed naar zijn klant. Wij kunnen zijn bedrijf iedereen aanbevelen. Wij zijn zeer benieuwd naar zijn nog op te stellen beplantingsplan.
Uitermate secuur - verrassende ideeën - nette en schone oplevering - prijs/kwaliteitsverhouding voortreffelijk.
geen
Waardering:
5.0 10.0
|
prima renovatie tuin
Richard kwam persoonlijk langs en maakte een nette offerte met foto's van ideeën. Onze aanpassingen verder overgenomen en ook de prijs werd hierop aangepast. Hij nam elke keer met ons contact op en dat was voor ons het zetje wat we nodig hadden. De mannen werkten hard en het resultaat was een geheel nieuwe achtertuin. Precies wat we in gedachten hadden! We raden Richard en zijn mannen zeker aan. Wie weet volgend jaar de voortuin?!
punctueel, eigen initiatief, denkt mee over de tuin en kon snel starten
Waardering:
4.0 8.0
|
tuin veranderd in moderne tuin
Wij wilden graag een heel andere tuin dan hoe het was en samen met Richard z'n advies hebben wij voor een moderne tuin gekozen. Richard en zijn mannen hebben het uitgevoerd en we zijn er zo blij mee! Top werk geleverd en daardoor zijn ze nu bij m'n ouders bezig. Richard en z'n team zijn echt een aanrader!
Waardering:
5.0 10.0
|
klassewerk door professioneel personeel
We hebben bedrijf Neeleman via internet gekozen, omdat hij in dezelfde plaats gehuisvest is en dat kan handig zijn bij eventueel nawerk. Heer Neeleman reageert snel met telefoon en internet.Alhoewel hij slechts een schutting heeft geplaatst had hij ook goede ideeen over het snoeien van bomen en struiken. Enige strubbelingen met de naaste buren werd perfect opgelost. Nogmaals mijn dank hiervoor! Keurig personeel en tuin keurig achter gelaten (geharkt en gebezemd)
Waardering:
4.0 8.0
|
vakman met kennis die ook meedenkt met je wensen
Snelle reactie, duidelijk uitgesplitste offerte en netjes gewerkt. Achtertuin opnieuw betegeld en beplant. Met 3 man sterk in ruim 2 dagen weer een mooie achtertuin naar mijn wensen opgeleverd. Ideeen voor beplanting aangeleverd.
werkt netjes en voor een betaalbare prijs
Waardering:
4.0 8.0
|
voor- en achtertuin
Ik ben zeer tevreden over de werkzaamheden die Richard en zijn maten hebben verricht.
Zeer snel een offerte en duidelijkheid. En dacht mee over de mogelijkheden
Waardering:
4.0 8.0
|
Van een zandbak met veel onkruid in korte tijd veranderd een prachtige tuin
Wij hadden een zandbak met veel onkruid als tuin, en ik zag me al de hele vakantie in de tuin bezig (zonder veel resultaat). Toen heb ik een aantal offertes opgevraagd en Richard was de eerste die reageerde. hij had al gelijk veel goede ideeën en het bleef bij hem borrelen qua ideeën :). Hij heeft een hele mooie vlonder gemaakt en een brug van de tegels naar de vlonder toe met een soort ophogingkje aan het einde is een leuk 3d effect. Wij wonen aan het water en Richard heeft veel grassoorten in de tuin gebruikt zodat het lijkt alsof onze tuin verder gaat op de planten die achter het water staan. De tuin is heel mooi geworden en er staan veel verschillende soorten planten in, ook bodembedekkers zodat over een tijdje we een hele groene tuin hebben.
Snel, veel goede ideeën, denkt mee, resultaat is mooi
Waardering:
5.0 10.0
|
tuinonderhoud
Nog geen 2 dagen na mijn verzoek om onze voor-en achtertuin "verkoopsklaar" te maken, stond het Hoveniersbedrijf Neeleman met 3 man sterk in onze tuin te werken. Aan het einde van de middag zag onze tuin er weer spik en span uit en was er geen blaadje of takje achter gebleven. Wij waren zeer tevreden en hopen ook met Richard en zijn mannen bij ons volgende project aan de slag te gaan.
Waardering:
4.0 8.0
|
snelle en goede service
Richard Neeleman heeft onze achtertuin gerenoveerd. Wij zijn zeer tevreden over zijn manier van werken. Hij reageert snel, denkt mee en levert goed werk af. De puntjes worden op de i gezet. Wij zijn heel erg blij met onze tuin!
snel, denkt goed mee, goede prijs-kwaliteit verhouding
Het werk werd wat versnipperd over diverse dagen uitgevoerd
Waardering:
4.0 8.0
|
renovatie achtertuin
Wij zijn zeer tevreden zoals Richard Neeleman vanaf de offerte tot aan het opleveren met je meedenkt. Zij kritische houding ten opzichte van zijn eigen werk is een pré. Het eindresultaat is een tuin om trots op te zijn.
prijs/kwaliteit verhouding en leveren wat beloofd is
Waardering:
4.0 8.0
|
renovatie achtertuin
complete make-over van de achtertuin
Richard was de eerste hovenier die reageerde op ons offerteverzoek. Hij kwam langs en we bespraken onze wensen. Al direct bleek dat hij precies aanvoelde wat wij voor ogen hadden, maar daar bleef het niet bij!! Hij vulde dit aan met verrassende elementen. De presentatie van zijn offerte met tekening en een fotocollage overtuigde ons dat we een goede keuze hadden gemaakt. Richard en zijn mensen werken netjes, vlot, met een scherp oog voor detail en persoonlijke aandacht. Alles in goed overleg. Het resultaat is prachtig en de tuin een feest om naar te kijken en in te werken. We kunnen Richard van harte aanbevelen.
Waardering:
5.0 10.0
|
renovatie voor- en achtertuin
Wij wilden onze voor- en achtertuin tuin laten opknappen, een grote klus. Heel veel hoveniers bedrijven laten komen maar hoveniers bedrijf Neeleman gaf het beste advies. Hij legt alles goed uit en laat het ook zien. Ook is hij niet zo overdreven duur en heeft er echt een mooie tuin van gemaakt. Hoveniers bedrijf Neeleman is echt een aanrader.
goede adviezen - goede prijs/kwaliteit verhouding
Waardering:
4.0 8.0
|
renovatie achtertuin Pijnacker
De achtertuin was toe aan een flinke snoeibeurt en het ophogen van het terras. De offerte was er direct en ook de uitvoering verliep snel en vlekkeloos. Al het snoei afval moest door de woonkamer worden afgevoerd, maar ook hieraan was gedacht. Met stucloper werd er gezorgd dat het tapijt niet smerig werd, want er moest natuurlijk ook zand aangevoerd worden om het terras op te hogen. Ben erg blij met het afgeleverde werk en geniet er dagelijks van dat alles er weer keurig netjes uitziet. Deze hovenier is een snelle en goede werker.
snelle reactie - goede, nette werkwijze.
Waardering:
5.0 10.0
|
Renovatie achtertuin
Wij zijn erg tevreden met het resultaat. Hij dacht met ons mee en gaf ons prima advies. Binnen 2 dagen was het karwei klaar. Een aanrader!
Vakman!
geen
Waardering:
5.0 10.0
|
Renovatie voortuin
We hadden een globaal idee over de renovatie van onze voortuin en Richard Neeleman heeft ons geholpen om de ideeen vorm te geven en dit heeft geresulteerd in een prachtige tuin.Keurige offerte en vakkundige uitvoering (en ook snle uitgevoerd).Wij wilden de stenen zelf regelen maar ook hierin werd meegedacht en dit was uiteindelijk nog voordeliger ook omdat Richard een goed adres wist. Wij zijn zeer tevreden!
Snel,eerlijke prijs en vakbekwaam uitgevoerd.
Geen
Waardering:
5.0 10.0
|
renovatie achtertuin
Prima dienstverlening, er wordt meegedacht zonder de prijs te ver op te drijven. Afspraken worden nagekomen en het werk wordt volgens afspraak goed uitgevoerd! Een aanrader. 2011-08-09 - J. Hogetoorn , Delft
prima dienstverlening
Waardering:
5.0 10.0
|
plaatsen schutting
Richard Neeleman is een topper! Gisteren is hij aan deze opdracht begonnen en vandaag al werden de puntjes op de 'i' gezet. Niet alleen heeft hij vakwerk geleverd met de schutting, maar ook zorgde hij voor een prima houtleverancier en enkele praktische en creatieve ideeen voor de tuin. De snelheid en flexibiliteit waarmee hij reageerde op deze opdracht was geweldig. Binnen een dag kwam hij langs om te kijken wat er moest gebeuren, diezelfde avond lag er een offerte in de bus en de volgende dag werden de agenda's getrokken. Nu het werk uitgevoerd is, weten wij 1 ding zeker: deze zomer willen we weer met hem in zee en dan om de tuin zelf aan te pakken. Een aanrader. Richard, bedankt!
snelle reactie, prima werk
Waardering:
4.0 8.0
|
beplanting dijktalud
Wij zijn zeer tevreden over werkwijze van Richard Neeleman. Op basis van de omschrijving vam de klus is hij eerst komen kijken voordat hij een offerte uitbracht. Hierbij gaf hij aan dat het wellicht beter was de door mij uitgezochte planten te vervangen door meer winterharde planten. In de offerte was duidelijk omschreven wat de uit te voeren werkzaamheden zijn. Het prijsniveau is concurrerend en marktcomform. De opdracht is ruimer uitgevoerd dan besproken zonder meerkosten. Afval is afgevoerd en het werkterrein is schoon opgeruimd achter gelaten. Op de planten is garantie verstrekt en over de nakoming van de toegezegde nacontrole maken wij ons geen enkele zorgen. Er staan nog enkele klussen op het programma, waarbij wij Richard zeker zullen inschakelen.
nakomen van afspraken, goede service, prettig contact
geen
Waardering:
4.0 8.0
|
Opnieuw bestraten en beplanten van de tuin
Wij hebben uiterst goede ervaringen met Richard Neeleman. Onze tuin moest opnieuw bestraat en beplant worden. Richard is eerst komen kijken, gaf hele goede suggesties vwb materialen en planten en gaf ons adressen, waar we konden kijken en ideeen opdoen. We hadden snel een zeer gedetailleerde offerte in huis, met een realistische prijsstelling. Richard heeft een hele nette manier van werken, is zeer vakkundig, maakt duidelijke afspraken en komt deze ook na. Hij heeft zichtbaar liefde voor zijn vak. En dat heeft zijn uitstraling in het resultaat. Wij zullen Richard Neeleman van harte aanbevelen als ons gevraagd wordt naar een hovenier, kortom een aanrader!!.
- nette werkwijze - het goed nakomen van afspraken - prima suggesties voor te gebruiken materialen - duidelijke, gedetailleerde offerte met een realistische prijsstelling
- geen
Waardering:
4.0 8.0

Plaats een review

In de buurt gevonden:

Hovenier Franken0.5km
Capelle Aan Den Ijssel - De Ruyterstraat 27
Kenmerken: Afrastering, Beplanting, Beplantingsadvies, Beplantingsplan, Grondwerk, Onderhoud en Beheer, Onderhoud tuinen, Onderhoud, Ontwerptekening, Schetsontwerp, ...
 
Boom Hoveniersbedrijf0.5km
Capelle aan den ijssel - Piet Heinstraat 14
Kenmerken: Bedrijfstuinen, Hardhout, Modern, Onderhoud, Oprit, Tuinarchitect, Tuinontwerp, Tuinverzorging, Verzorgen, Vijvers, ...
 
Jacqueline Veltman Projecten In het Groen1.1km
Krimpen aan den ijssel - Kortlandstraat 46
Kenmerken: Bedrijfstuinen, Beplantingsplan, Bloemen, Creatief, Hovenier, Onderhoud, Projecten, Tuinontwerp, Tuinontwerper, Verzorgen
 
J. Baaij1.9km
Kenmerken: Beplanting, Inzaaien, Maaien, Mosbestrijding, Sproeien, Tegels, Tuinaanleg, Tuinarchitect, Tuinplanten, Winterbeurt, ...
 
A. Kasbergen hoveniers2.1km
Capelle Aan Den Ijssel - Merellaan 343
Kenmerken: Buitenbeplanting, Ecologisch, Houtsnippers, Onderhoudsvriendelijk, Ontwerp tuinen, Schuttingen, Tuinstijl, Tuinwerkzaamheden, Zaaien, Zuurstofplanten, ...
 
W. van der Gaag & Zoon Hoveniers B.V.2.4km
Rotterdam - Kralingseweg 256
Kenmerken: Bloemen, Onderhoud
 
Hoveniersbedrijf M. van den Berg2.5km
Krimpen aan de Lek - Noord 49-e
Kenmerken: Boomverzorging, Contractbasis, Hovenier, Interieurbeplanting, Ornamenten, Riolering, Schetsontwerp, Schuttingen, Sierbestrating, Waterpartijen, ...